Selecteer een pagina

In plaats van het jaarlijkse Lichtvoetig Weekend organiseren we dit jaar een Lichtvoetig Dagje

op zaterdag 4 september

We leven in een bijzondere wereld. Met veel dat niet gemakkelijk is. Maar ook met veel moois om ons heen. Alleen zien we dit niet altijd of gaan we eraan voorbij. Totdat we merken hoeveel we verlangen naar wat ons goed doet, zoals licht of een verrassende ontmoeting. Dat verlangen is voor ieder van ons weer anders.

Waar gaat jouw hart van open?
Op deze dag willen we met elkaar op zoek gaan naar wat ons raakt. We gaan aan de slag met vragen zoals: Wat inspireert mij? Waar bloei ik van op? Dat doen we aan de hand van gesprekken, stilte en creatieve werkvormen. Daarnaast sluiten we aan bij de zusters in de middagviering.

Van harte welkom!
zr. Irene, zr. Elisabeth en Marline

Meer info: zie de flyer Flyer LvD 2021 def